Maia Llácer, a la final de Primera Divisió de la Lliga Iberdrola

La disputarà el proper mes de desembre

Maia Llácer, a la final de Primera Divisió de la Lliga Iberdrola
Maia Llácer, a l’esquerra asseguda, al costat de les seues companyes del Xelska a Castelló.

Maia Llácer tornarà a disputar una final de Primera Divisió de la Lliga Iberdrola, la màxima competició per equips en gimnàstica artística. L’alcoiana va formar part de l’equip A del Xelska de Palma, que el passat cap de setmana a Castelló va culminar l’última jornada de la Fase Regular en segona posició, proclamant-se també subcampiona d’aquesta fase i confirmant de pas la classificació per a la final, que tindrà lloc al desembre.
Maia Llácer va completar un equip A molt minvat per les lesions d’algunes de les gimnastes fixes de la primera formació del conjunt mallorquí. Malgrat comptar amb absències significatives, van aconseguir una meritòria segona posició i seran un dels quatre equips que disputaran la final.
L’objectiu en la final serà revalidar el títol conquistat l’any passat, després d’una primera fase en la qual van aconseguir un primer i un segon lloc en les dues jornades celebrades. Serà la quarta participació de Maia Llácer en una final de la Lliga Iberdrola, les mateixes que porta celebrant-se aquesta competició que compta amb la presència de gimnastes estrangeres.
L’alcoiana, molt contenta del resultat obtingut, ha assegurat que per a ella la Lliga Iberdrola “és la festa de la gimnàstica. Es tracta d’una competició que ens permet gaudir com a equip. Som pocs els classificats i disputar una nova final suposa un gran privilegi. Seria molt bonic repetir el títol de l’any passat. En les tres edicions anteriors, sempre hem sigut campiones o subcampiones”

Send this to a friend