Maia Llácer i Laura Casabuena continuen engrandint el seu nom

Les alcoianes han brillat en els seus respectius compromisos gimnàstics

Maia i Laura continuen engrandint el seu nom
Laura, tercera per l’esquerra i Maia, segona per la dreta, amb l’equip nacional. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

Gran cap de setmana per a dues gimnastes alcoianes. Tant Maia Llàcer com Laura Casabuena han brillat en els seus respectius compromisos gimnàstics. Maia Llàcer s’ha convertit en campiona de la Lliga Iberdrola amb el seu club Xelska Illes Balears. Després de dues fases preliminars el club balear va acudir a la competició en segona posició. La primera plaça era liderada pel Club Català Egiba. És la cinquena final que l’equip de les Illes Balears disputa i la segona vegada que aconsegueix fer-se amb el títol.

Cal destacar que és l’única entitat que ha disputat totes la finals i Maia és una de les poques gimnastes nacionals que ha disputat totes elles. La gimnasta alcoiana va realitzar una competició sense fallades en cap dels tres aparells en els quals va participar, realitzant l’aparell de salt per primera vegada a duro des de la seua operació. “Estava una mica preocupada per la caiguda del salt, en principi sempre tinc alguna molèstia que espere que a mesura que vaja treballant es vaja solucionant”, comenta Maia. 192,967 van ser els punts amb els quals l’equip de Mallorca va aconseguir el títol.

Per part seua, Laura va competir amb la selecció Nacional en la Copa del Món disputada en Koeper (Eslovènia). La jove gimnasta d’Alcoi, Laura Casabuena, es va colar en dues finals per aparells en la Copa del Món de gimnàstica artística femenina, disputada aquest cap de setmana en Koper (Eslovènia). Amb tan sols 16 anys, Laura Casabuena va aconseguir un 5é lloc en paral·leles i una 7é posició en sòl.

Als seus 16 anys, la gimnasta de El Pastoret va aconseguir el cinqué lloc en paral·leles i el seté en sòl. Grans resultats per a ser la seua primera Copa del Món. Laura continua fent grans passos en el món gimnàstic i està demostrant la gran evolució que està tenint després del seu primer any entrenant en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

Send this to a friend