Maia Llácer no formarà part de l’equip nacional d’artística que competirà en els Jocs de Tòquio

Maia Llácer no formarà part de l'equip nacional d'artística que competirà en els Jocs de Tòquio

Maia Llácer no formarà part de l’equip espanyol d’artística que disputarà els Jocs Olímpics que comencen el pròxim 23 de juliol. El Comité Olímpic Espanyol ha fet oficial el llistat d’esportistes participants a Tòquio 2021 i en l’expedició sí que figura Néstor Abad i en canvi l’alcoiana no està entre les quatre triades d’artística femenina.

Maia Llácer va ser inclosa dins de les deu gimnastes que la seleccionadora Lucía Guisat havia triat per a formar part dels controls selectius per a decidir l’equip nacional que disputarà els Jocs Olímpics. L’alcoiana va passar el primer tall fa dues setmanes a Madrid i va estar participant en les sessions al costat de les cinc gimnastes que entrenen a les ordres de la seleccionadora espanyola.

La seua excel·lent actuació en la Lliga Iberdrola on va fer una competició sense fallades en cap aparell va fer concebre esperances d’acabar sent una de les triades, però finalment la seleccionadora Lucía Guisat ha optat per l’experiència de Roxana Popa, Laura Bechdejú, Marina González i Alba Petisco.

Néstor Abad, a Suïssa
Qui tornarà a liderar l’equip nacional d’artística en uns Jocs Olímpics serà Néstor Abad. El gimnasta alcoià es troba aquests dies a Suïssa formant part de l’expedició espanyola que disputa fins al diumenge 4 una trobada internacional d’artística masculina, últim test abans de Tòquio 2021. Néstor Abad va ser cinqué en paral·leles fa una setmana en la Copa del Món disputada a Doha, sent la primera competició internacional en la qual participava l’alcoià després de setze mesos per la pandèmia.

Send this to a friend