Demà es clausura el Campus Jorge Molina després de cinc intensos dies

Per primera vegada en més de vint edicions no ha pogut ser present l'actual davanter del Granada

Demà es clausura el Campus Jorge Molina després de cinc intensos dies
Participants en el Campus

Demà es clausura el Campus Jorge Molina després de cinc dies molt intensos en els quals xiquets i xiquetes arribats des de diferents punts de la Comunitat Valenciana han pogut gaudir i aprendre amb el futbol com a eix central.

El dilluns al matí començava el Campus amb la benvinguda de tots els alumnes participants en aquesta edició. A causa de la pandèmia s’ha hagut de restringir el nombre de matrícules en les modalitats de pensió completa i mitja pensió a uns seixanta i en total han sigut sobre un centenar els xiquets i xiquetes que finalment han pres part.

Per primera vegada en més de vint edicions, Jorge Molina no ha pogut ser present en haver avançat el Granada l’inici de la pretemporada i el 23 del conjunt nassarita només ha pogut estar per videoconferència. Durant més d’una hora els alumnes del Campus van poder preguntar-li sobre qüestions relacionades amb la seua carrera i arribada a l’elit del futbol nacional.

El dimecres va tocar xarrada amb Rubén Porras que va parlar sobre regles de joc i el VAR, mentre que el dijous va haver-hi desplaçament fins a Benidorm per a passar el matí en Aqua Natura i a la vesprada en uns recreatius a Sant Vicent del Raspeig.

Ahir va ser Neus Palacios, de Corporis Sanum, un dels principals patrocinadors del Campus Jorge Molina, qui va estar departint i parlant sobre nutrició i menjar sa. El Campus Ciutat d’Alcoi Jorge Molina té en la pròxima la seua tercera setmana amb la sessió matinal.

Send this to a friend