Marc Vicens posa imatge al teatre amateur

La seua obra ha sigut triada per a ser el cartell de l'esdeveniment

Marc Vicens posa imatge al teatre amateur
El jurat posa amb l’obra guanyadora.

Marc Vicens és l’autor de la imatge que ha guanyat la convocatòria per a il·lustrar el cartell de la I Mostra de Teatre Amateur, que se celebrarà els dies 4, 18 i 25 de novembre en el Teatre Calderón. “Es tracta d’una imatge molt impactant que podrà ser la que millor present aquesta primera edició de la Mostra”, afirma el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Per a triar la imatge es va realitzar una convocatòria per al col·lectiu d’Industri.Art format per més de 100 artistes locals amb una consignació econòmica de 600 euros per a la persona guanyadora. L’autor de l’obra seleccionada cedirà els drets de reproducció per al cartell de la Mostra i la peça original serà de la seua propietat, en cas de voler cedir-la passarà a formar part de la Col·lecció d’Art Municipal.

El jurat va estar format pel tècnic de Cultura i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel SantamariaGilberto Dobón com a representant del departament de Comunicació de la regidoria de Cultura; el president de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Adolfo Mataix; la presidenta de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Montse Ripoll; i el regidor de Cultura, Raül Llopis. Cal recordar que la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura va convocar aquesta primera Mostra de Teatre Amateur.

Send this to a friend