Marco Pompero fa un cant a la felicitat

El cantant alcoià ha tret un nou treball que naix de la pandèmia

Marco Pompero fa un cant a la felicitat
Marco Pompero va presentar el seu nou treball la setmana passada. | JORDI ARQUES

L’artista alcoià, Marco Pompero (Marcos Porras), ha tret nou disc, ‘Deu’. El projecte ha portat dos anys de treballs que van començar amb la pandèmia: “Primer vam treballar quatre cançons, però quan vam començar a estar en l’estudi, com teníem més temps lliure, ens vam quedar amb ganes de fer-ho més gran, i vam decidir ampliar-ho, ja que teníem més material per a poder treballar i ens vam posar a crear aquest nou disc, que ens ha dut dos anys de feina. Vam fer aquestes quatre cançons, després tres, dos i una. És una espècie de conte enrere”. Aquest compte enrere ha sigut l’encarregat de dividir el disc en quatre parts diferenciades amb els títols: Quatre, Tres, Dos i U.

Amb molts anys de carrera musical a les seues esquenes, per al cantant aquest és, possiblement, el seu treball més íntim: “Aquest projecte té d’especial que l’hem fet un nucli de músics més menut. Érem tres més Blai Antoni, que és el productor. Així que ens ho hem passat tot per les nostres mans, des de la gravació, la producció, i les mescles. A més, l’hem gravat en una casa que tenien els meus avis al camp, és a dir, que ha sigut tot molt íntim, i té d’especial que jo el veig el més sincer, el més jo”. I és que, l’equip de ‘Deu’ també ha sigut íntim, com bé ha explicat el seu autor, i està format, a banda de per Marco Pompero, per Andreu Vidal i Dani Serra, amb la producció de Blai Antoni, i la col·laboració d’Enric Alepuz, i els dissenys de Jordi Arques.

Per a fer-ho tan especial, ‘Deu’ a més compta amb uns temes que tenen un potent missatge que pot ser, faça reflexionar a tot aquell que els escolte: “Encara que ens matem a treballar, a fer el que ens diuen, i a seguir les normes establertes, eixa felicitat al final no arriba mai. Sempre estem esperant alguna cosa més, i aquest disc intenta apel·lar als sentiments més primaris i més humans que al final són els que si que ens fan estar feliços, i no quants diners guanyem, molt treballem, o on vivim. Eixe tipus de coses no són les que ens han de donar la felicitat, i al final ens adonem que no és així”.

Marco Pompero va presentar aquest treball a l’IVAM CADA Alcoi. Els assistents van gaudir d’un concert en el qual van escoltar totes aquestes cançons en directe, i algunes altres que formen part de la seua trajectòria.

‘Deu’ ja es pot escoltar a les plataformes digitals i es pot adquirir físicament a través de la seua pàgina web, i de les xarxes social, i pròximament, estarà disponible en format vinil.

El treball no para per a Pompero, que ja està tancant futurs concerts a València i Alacant per a poder mostrar a tot el seu públic la seua música.

Send this to a friend