Marcos Martínez abandona Ciudadanos i continua com a regidor dels no adscrits

La portaveu Rosa García ho qualifica com "un reprovable acte de transfuguisme polític"

El fins ahir regidor de Ciudadanos durant la seua compareixença davant els mitjans de comunicació.

El fins ahir regidor de Ciudadanos Alcoy Marcos Martínez, anuncia que abandona el grup municipal per diferències amb la seua companya, la portaveu Rosa García, i continuarà a l’Ajuntament com a edil no adscrit. Així ho va comunicar aquest divendres durant una compareixença en la qual va estar acompanyat per antics membres de l’agrupació local i el regidor de Vox, que li “dóna suport” en la seua decisió, segons va justificar el mateix Martínez en la seua declaració davant els mitjans.

L’encara edil va relatar com s’ha anat deteriorant la relació amb la portaveu, que denúncia ha actuat “emparada” per la direcció regional del partit, assegurant que “el problema de Cs a Alcoi té noms i cognoms”. En aquest sentit, ha recordat els “problemes” sorgits en el si de l’agrupació local, especialment arran del nomenament de Rosa García com a candidata a les eleccions municipals. “Llavors érem cent i ara estem en 30, juntament amb Cocentaina i Muro”, va apuntar.

Respecte a la mala convivència política amb la seua fins ara companya, afirma que s’ha sentit “menystingut”, que “se m’oculta informació”, que “la meua opinió no compta”, i fins i tot denúncia que es “va falsificar” la seua signatura per a la convocatòria d’un ple extraordinari celebrat al juliol, un tema pel qual estudia adoptar mesures legals.

Comunicat del grup municipal
Per part seua, el grup municipal ha anunciat mitjançant un comunicat que procedirà a “exigir l’acta a l’edil després de la seua renúncia a formar part d’aquest, en compliment de l’acord signat per totes les formacions polítiques per a atallar el transfuguisme i emparats en el fet que és una conducta contrària a la carta ètica signada pel regidor en el moment de ser inclòs en la llista de Cs de les passades eleccions municipals”.

Quant a les declaracions abocades per Martínez, Rosa García ha manifestat que “tot obeeix a una estratègia per a danyar al partit que li ha conduït a un reprovable acte de transfuguisme polític”.

Send this to a friend