Marcos Martínez presenta aquest dijous la seua partit Acción Democrática Independiente

L'actual regidor no adscrit avança que de moment està confirmat que ADIN es presentarà a les Municipals a Alcoi, Ibi i Castelló

Marcos Martínez presenta aquest dijous
L’edil, al fons i de blau, durant una intervenció en un Ple municipal. ARXIU

Aquest dijous 19 de gener es presentarà en societat un nou partit polític: Acción Democrática Independiente (ADIN). Marcos Martínez, actual regidor no adscrit que va abandonar Ciudadanos a l’abril de 2021, és el fundador d’aquesta nova formació política ja registrada que, encara que treballarà a nivell local, naix amb vocació autonòmica.

El mateix Martínez explica que el partit ha sigut creat a Alcoi amb intenció de concórrer a les pròximes eleccions municipals, encara que la idea és «aprofitar» la marca i confeccionar una llista electoral en aquells municipis on siga possible de l’àmbit de la Comunitat Valenciana. De fet, de moment pot confirmar que ADIN es presentarà als comicis de maig també a Ibi i Castelló capital.

La presentació oficial del partit tindrà lloc aquest dijous, a les 20 hores, en el Bar Equador (Passeig Ovidi Montllor), situat al Viaducte. En l’acte s’explicarà el projecte, la naturalesa del mateix i els principals objectius que persegueix.

En principi, ADIN es planteja com una formació política que no s’identifica amb cap de les opcions existents i que es defineix com un partit que sorgeix «amb la il·lusió i des d’una pluralitat d’idees per a plasmar les inquietuds de la ciutadania aplicant el propi i implícit sentit comú».

Send this to a friend