Marina Romero guanya el concurs Acetex-Aitex

El segon premi ha correspost a l'alumna Inés Castelló

Marina Romero guanya el concurs Acetex-Aitex
En la imatge, les guanyadores del primer i segon premi, juntament amb representants de l’Escola i organitzadors del certamen. X. TEROL

L’Escola d’Art va albergar divendres passat el lliurament de premis als guanyadors del concurs promogut per Acetex, Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i el Comtat, i l’Institut Tecnològic Tèxtil, Aitex. Segons expliquen des de l’Escola, aquesta sinergia porta anys implementant-se amb la intenció d’acostar a l’alumnat el sector tèxtil a través de la il·lustració.
I és que el poder plasmar dissenys innovadors en aquesta àrea del disseny, ajuda a l’alumne a entendre un mercat que, cada vegada més, cerca i acull a professionals il·lustradors perquè formen part del seu equip creatiu.

El primer premi va ser entregat per José Martínez, president d’Acetex, a l’alumna Marina Romero, felicitada pel seu original projecte anomenat ‘Artisan’. El segon premi va ser entregat per Quico Sempere, responsable del Departament Institucional d’Aitex, a l’alumna Inés Castelló, pel seu interessant treball ‘Fleus Sauvages’.

Pilar Blasco, directora de l’Escola, i la professora Diana Ortiz, coordinadora d’aquests Estudis Superiors d’Il·lustració Aplicada, han felicitat a tot el grup que va participar en aquest projecte el passat curs, animant a “els nous alumnes al fet que, per a enguany, es facen treballs igual d’ambiciosos i innovadors”, assenyala la coordinadora.

Send this to a friend