Màrius Ivorra adverteix de la fugida d’empreses per inacció de govern

Culpa al govern local de la marxa d'una signatura instal·lada en la Beniata

Vista General del polígono de la Beniata de Alcoy

Màrius Ivorra, portaveu de la coalició Compromís, ha denunciat de manera pública la inacció del govern socialista a l’hora de facilitar a les empreses espais per a instal·lar-se i/o mantindre les indústries a la nostra ciutat.
Aquesta denúncia arriba després que una empresa que se situava en el polígon de la Beniata, en procés d’ampliació de les seues instal·lacions, i que “ha hagut d’anar-se a una altra localitat fora d’Alcoi, fins i tot fora de l’eix Alcoi-Cocentaina-Muro”.
L’empresa en qüestió, guardonada per la seua tasca innovadora pel AVI (Agència Valenciana de la Innovació) i la IVACE (Institut valencià de competitivitat), actualment ocupava unes instal·lacions de 2500 m², i malgrat haver contactat amb l’ajuntament per a rebre ajuda amb la finalitat d’investigar el terreny, aquesta no va tindre cap resposta.
Per aquesta raó, des de Compromís denuncia que “cal afavorir la indústria a la nostra comarca. No podem permetre perdre empreses d’aquest tipus, i menys en la situació actual. Recordem que l’atur de la nostra ciutat és més de 5.700 persones, amb una taxa d’atur de quasi el 22% i que desgraciadament aquesta xifra es veurà incrementada previsiblement pels efectes de la crisi del Covid”.
A més, segons Ivorra, aquesta empresa també va contactar amb l’Ajuntament de Cocentaina. “La resposta del govern del PSOE a Cocentaina ha estat a la mateixa línia d’Alcoi. És decebedor veure com l’alcaldessa se li ompli la boca parlant de projectes industrials i quant una empresa innovadora vol instal·lar-se en el nostre terme es trobe en traves i dificultats des de l’Ajuntament”, denúncia també Jordi Pla, portaveu de Compromís a Cocentaina.

Send this to a friend