Marta Cuartero i Mª Mercedes Olcina, guanyadores del concurs de Disseny per a Textil Hogar

L'exposició està situada en el Saló Llarg del Cercle Industrial d'Alcoi

Marta Cuartero i Mª Mercedes Olcina, guanyadores del concurs de Disseny per a Textil Hogar
Marta Cuartero i Mª Mercedes Olcina recollint el premi

La Càtedra AITEX-UPV ha organitzat, per quart any consecutiu, el Concurs de Disseny Jacquard per a Textil Hogar. Després de la deliberació del jurat, Marta Cuartero i Mª Mercedes Olcina, han guanyat els primers premis en les modalitats d’estampació i jacquard, respectivament.

El jurat ha valorat l’originalitat, creativitat tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs realitzats. L’exposició està situada en el Saló Llarg del Cercle Industrial d’Alcoi i també es podrà visitar amb un recorregut virtual creat per a l’ocasió a través del seu web catedra.aitex.es

Pablo Díaz García, director de la Càtedra AITEX – UPV, ha reconegut que amb concursos com aquest es compleixen els objectius de la Càtedra, com és “mostrar als alumnes de la UPV la necessitat de tècnics qualificats amb coneixements tèxtils que tenen les empreses del nostre entorn”.   Com a responsable de Relacions Institucionals  de AITEX, Quico Sempere, ha transmés als alumnes que “en tres comarques hi ha més de 500 empreses tèxtils que necessiten gent jove amb titulació i estudis tèxtils que s’incorporen al sector”.

José Martínez González, president de ACETEX, indica que “els departaments de desenvolupament de producte en les empreses tèxtils van creixent i amb més importància en el món en el qual vivim“.  Per part seua, José Luis Cueto Lominchar, Vicerector d’Alumnat, Cultura i Esports de la UPV, ha donat l’enhorabona als creadors del recorregut virtual en el Cercle Industrial i ha animat a la Càtedra a “continuar treballant com l’estan fent”.

Send this to a friend