Mauro Abellán Bravo, de la filà Judíos, Sant Jordiet 2024

Té 7 anys i viu a Madrid, on ha rebut la notícia aquest dijous

Mauro Abellán Bravo de la filà Judíos
Nicolás Sánchez, Sant Jordiet sortint, en el moment d’extraure la bola guanyadora. | QUIQUE REIG

La mà innocent de Nicolás Sánchez, Sant Jordiet 2023, ha donat la sort al xicotet de la filà Judíos Mauro Abellán Bravo, que serà el seu successor en les pròximes Festes. La bola amb el seu nom ha sigut l’extreta entre les nou possibles en el sorteig celebrat aquest dijous durant el transcurs de l’assemblea de l’Associació de Sant Jordi, que enguany s’ha celebrat en dues sessions.

El fester que encarnarà al patró l’any que ve té 7 anys i viu en Las Rozas (Madrid) al costat de la seua família. El padrí del xiquet, Octavio Aura, al costat de diversos amics de la filà que es trobaven presents en l’assemblea, ha sigut l’encarregat de rebre la notícia i ràpidament li l’han comunicada al pare de l’agraciat, b

Aura també ha comentat que el càrrec arriba per a la filà en un any molt especial, perquè en 2024 es compleix el 60 aniversari de l’última ocasió en què els Judíos van tindre un Sant Jordiet entre les seues files. A més, el padrí del xicotet ha explicat que tota la família es trobava molt il·lusionada perquè Mauro assumira el paper malgrat la distància.

El Sant Jordiet 2024 estudia en el col·legi Retamar de Pozuelo de Alarcón, té dos germans i ja es va presentar l’any passat al sorteig.

Octavio Aura, padrí del xicotet. | QUIQUE REIG

Send this to a friend