Medalla de plata per a Àngels Alcaraz en el Nacional per equips

Brillant paper de l'arquera del Club Deportivo Santa Lucía a Madrid

Àngels Alcaraz, en plena competició. | RFETC

L’arquera alcoiana Àngels Alcaraz ha obtingut la medalla de plata en el Campionat d’Espanya de tir amb arc a l’aire lliure celebrat aquest passat cap de setmana a Madrid. La component del Club Deportivo Santa Lucía va aconseguir aquest important assoliment com a representant de l’equip de la Comunitat Valenciana.

La important cita en la capital d’Espanya es va desenvolupar amb la presència de més de 550 competidors, procedents de totes les comunitats autònomes. La representació alcoiana la integraven tres arquers, que van estar a molt bon nivell.

El divendres va debutar Adrián Candela en la categoria d’arc recurvo cadet, aconseguint un nové lloc en la classificació individual i el cinqué per equips. El dissabte va ser el torn d’Àngels Alcaraz en la categoria d’arc recurvo absolut, en la qual es va classificar setena en individual i segona per equips.

PARE I FILLA
El diumenge el CD Santa Lucía va estar representat per Àngels i el seu pare Evaristo. L’arquera va competir en la seua categoria júnior, per a repetir un seté lloc en individual i aconseguir el sisé lloc amb l’equip júnior mixto2. El seu pare, Evaristo Alcaraz, es va classificar en el lloc 17 en l’especialitat d’arc longbow.

En un parell de setmanes conclou la temporada de tir amb arc a l’aire lliure, amb la disputa, a Segòvia, de l’IV Gran Premi d’Espanya, on tornarà a competir Àngels Alcaraz.

Send this to a friend