Més d’11.000 alumnes han iniciat el curs escolar a Alcoi

L'Ajuntament està duent a terme obres d'accessibilitat en els voltants dels centres educatius

Més d'11.000 alumnes
Escolars accedint a un centre educatiu aquest matí. FACEBOOK CARMELITES ALCOI

Aquest dimecres ha donat principi el curs escolar, amb un total de 11.038 matriculacions a Alcoi. Per nivells, hi ha 1.741 en Infantil, 3.436 en Primària, 2.682 en ESO, 704 en Batxillerat, 2.424 en FP i 51 en el CPEE Tomás Llácer. L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha desitjat un bon curs per a tot l’alumnat i les seues famílies, així com per als equips docents i tot el personal que treballa en els centres educatius.

Francés també ha recordat que es tracta d’un curs marcat de nou per la Covid-19 i que es mantenen moltes de les mesures que tan bé van funcionar el curs passat, com l’ús correcte de les màscares, la distància física interpersonal, i la ventilació que han demostrat la seua eficàcia per a la reducció de la transmissió. Així mateix, ha incidit en «què podem mirar el futur amb un major optimisme, ja que el nivell de vacunació és molt alt. Pràcticament tots els xiquets i xiquetes majors de 12 anys tenen almenys una dosi i molts d’ells la pauta completa de vacunació igual que la majoria de la població d’Alcoi, per tot això sabem que les nostres escoles són espais segurs davant la pandèmia».

D’altra banda, recordar també que s’està treballant dins de les obres del pla d’accessibilitat, en els voltants de diversos centres educatius, com en la zona dels Salesians Sant Vicent Ferrer i entorn al Campus d’Alcoi de la UPV. Ja ha acabat la intervenció al carrer Barranc del Cint, al costat de La Salle, i a més s’ha actuat en Horta Major, Andreu Sempere i també en la zona de Santa Ana. En general, estan ampliant-se les voreres i rebaixant-les per a fer-les accessibles.

Send this to a friend