Més de 1.000 persones assisteixen a la Setmana de la Ciència

Totes les activitats programades han tingut gran acolliment, segons apunta el director d'aquest esdeveniment

Més de 1.000 persones assisteixen a la Setmana de la Ciència
Conferència de Manuel Martín-Loeches. | CAMPUS ALCOI UPV

Aquesta setmana ha finalitzat la XVIII edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV, en la qual s’han programat 11 activitats variades, incloent conferències, visites guiades, monòlegs científics i tastos gastronòmics. 

Més de 1.000 persones han assistit de manera presencial a totes les activitats, a les quals cal sumar les que es van connectar a través de streaming.

El director de la Setmana de la Ciència, Vicente Díez, indica que “totes les activitats han tingut un gran acolliment. La Setmana de la Ciència ha tornat a complir el seu objectiu en la seua edició 18a, que no és un altre que el d’acostar la ciència al públic en general”. Díez també afig que “aquest esdeveniment està totalment consolidat i l’organització ja pensa en la pròxima edició. Agraïm a tots els col·laboradors el seu suport any rere any”.

En aquesta edició, han participat de nou grans personalitats, com Adela Cortina, José Francisco Montserrat, Juan Fuster, Conrado Martínez, Pere Estupinyà, Manuel Martín-Loeches, Josep Lluís Pérez Verdú, José Manuel López Nicolás, Kiko Moya, Ignasi Grau, Jorge A. Soler, Alicia Pelegrina, Laura Toribio, Víctor Manero i Mariola Penadés.

Send this to a friend