Més de 500 estudiants afronten des de demà la selectivitat

La PAU torna a les instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV

Més de 500 estudiants afronten des de demà la selectivitat
L’any passat els exàmens es van realitzar en els instituts per a evitar aglomeracions. | ARXIU

Aquesta setmana és de gran importància per a aquells estudiants que volen continuar formant-se en la universitat, ja que des de demà, fins al dijous estan programades les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), també conegudes com a selectivitat, en tota la Comunitat Valenciana.

En el cas d’Alcoi, aquestes proves tornen una altra vegada a les instal·lacions del Campus d’Alcoi de la UPV després que l’any passat es realitzaren en els respectius instituts per a evitar aglomeracions a causa de la Covid-19.

ESTUDIANTS DE TOTA LA COMARCA
Un total de 520 estudiants, procedents de diferents centres d’Alcoi, i també de Muro, Cocentaina i Banyeres s’examinaran durant tres dies.

Els alumnes que es presenten estaran distribuïts a les aules de l’edifici Ferrándiz i també en l’edifici Georgina Blanes (pavelló esportiu).

PROTOCOL COVID
A pesar que es torna al lloc habitual, s’ha establit un protocol i unes indicacions a seguir per part dels estudiants, que hauran d’usar la màscara i desinfectar-se les mans abans de l’entrada als espais d’examen.

Així mateix, serà obligatori guardar la distància de seguretat en els accessos i eixides. A més, una vegada que es finalitze l’examen caldrà abandonar els edificis i fora d’ells no està permés formar grups o aglomeracions.

En el cas dels estudiants que s’examinen en el pavelló, els pertanyents al Tribunal 11, es recomana l’assistència amb roba adequada a la temperatura exterior perquè a causa de l’obligada ventilació, potser la temperatura a l’interior no és confortable.

PUBLICACIÓ DE NOTES
Després de la realització de la PAU, les notes es coneixeran divendres que ve 18 a partir de les 14 hores i els dies per a sol·licitar les revisions seran el 21, 22 i 25 de juny a la província d’Alacant.

La convocatòria extraordinària està prevista per als dies 6, 7 i 8 del pròxim mes de juliol.

En aquest enllaç pot trobar tota la informació sobre la convocatòria d’enguany.

Send this to a friend