Més de 600 estudiants participen en la III Olimpíada Escolar

Alumnat de 6é de Primària de tots els centres educatius d'Alcoi

Més de 600 estudiants participen
Les activitats van tindre lloc en el poliesportiu Francisco Laporta.

La regidoria d’Esports ha organitzat aquesta setmana la tercera Edició de l’Olimpíada Escolar ‘EPI’ (Escola Poliesportiva d’Iniciació), per a tot l’alumnat d’Alcoi que estiga cursant sisé de primària. Després de la pausa per la pandèmia va tornar a celebrar-se dimarts passat, en les instal·lacions del poliesportiu Francisco Laporta.

En total van participar uns 600 alumnes de tots els centres educatius d’Alcoi que han practicat els esports que s’han impartit en l’EPI: atletisme, unihockey, Colpbol, Korfball, Goalball, Judo, gimnàstica artística i Orientació.

«Les Olimpíades Escolars suposen una conclusió de l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària. En aquesta jornada participen en proves de tots aquests esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu. Volem destacar que és una jornada de participació i convivència», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Recordem que l’EPI es va implementar en 2014, quan les activitats esportives contemplades pel programa van deixar el caràcter extraescolar per a incloure’s dins de l’horari lectiu. Gràcies a l’EPI, i de manera progressiva, l’alumnat de primària presa el seu primer contacte amb diferents disciplines.

Send this to a friend