Més de 9.000 tributs municipals són pagats pel sistema Bizum

L'Ajuntament d'Alcoi va implantar fa un any aquesta opció de pagament

Més de 9.000 tributs municipals són pagats pel sistema Bizum
Edifici de l’Ajuntament, en la plaça d’Espanya d’Alcoi. | ARXIU

L’Ajuntament d’Alcoi va implantar fa un any l’opció de pagar els tributs o taxes en línia o a través del sistema Bizum, accedint a la seu electrònica municipal.
Aquest sistema permet el pagament en línia a través de targeta de crèdit o Bizum de tots els pagaments dins del seu termini voluntari.
Després d’un any, el balanç d’aquesta mesura és positiu, segons indiquen, ja que durant l’any passat 2022, es van pagar 9.269 rebuts que han suposat un total de 629.666,98 euros.
Indicar que, una vegada que s’accedeix a la seu electrònica d’Alcoi, en la pròpia portada apareix una icona en el qual s’indica ‘Pagament de rebuts: amb localitzador o referència (targeta bancària o Bizum)’. Seguidament, s’han de completar les dades que apareixen en el rebut i després donar-li a validar.
Amb aquest sistema no és necessari acudir al banc per a pagar les taxes o tributs ni tampoc realitzar transferències, que en algunes ocasions comporten el pagament de comissions.
La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, indica que la implantació d’aquesta mesura “ens permet guanyar en eficàcia i eficiència, però sobretot, en comoditat per als nostres veïns”.

Send this to a friend