La Llana enlluerna amb la seua esquadra del Mig

L'esquadra de negres ha vestit dissenys de Juan Climent

Escuadra del Mig de la filà Llana, en la plaça d’Espanya. Jordi Pascual

La filà Llana es troba enguany en el punt mitjà de la balança del bàndol de la mitja lluna, sent la filà d’en Mig. Una preciosa esquadra que combinava el plomatge del turbant, amb metalls i sumptuoses teles. Una magnífica combinació que va estar recompensada amb els aplaudiments del públic al llarg del recorregut.

Amb la seua eixida des del Partidor, el cap de l’arrancà, Francisco Ferrando, al costat del cap batedor, Jorge Pascual Bernabéu, han obert el camí a l’esquadra de negres, formada per Clemente Payá Doménech, Emilio Aura Terol, Angel Llopis Candela, José A. Miró Esteban, José A. Roig Cardona, Carlos Olcina Badia, Andrés Monllor Carbonell, Paulino Morant Boronat, Ignacio Blanes Juliá i Rafael Peralta Viñes.

Juan Climent va rebre l’encàrrec del disseny que s’han lluït aquests festers de la Plana, una imatge que ha anat acompanyada de la música interpretada per la Societat Instructiva Musical d’Alfafara i el Grup de Dolçainers i Tabals Barxell d’Alcoi, que han fet sonar ‘Jamalajam’ de José Ferrándiz Fernández i ‘Al Basara’ de José Mª Valls Satorres.

Send this to a friend