Mig milió d’euros per a reparar l’accés al Santiago Payá

En una primera fase del projecte de consolidació del vessant

Mig milió d'euros per a reparar
La setmana passada es va intervindre d’urgència i provisionalment. XAVI TEROL

L’accés al polígon Santiago Payá s’ha vist més afectat encara després de les pluges d’aquests passats mesos, la qual cosa ha obligat l’Ajuntament d’Alcoi a actuar d’urgència i de manera provisional, uns treballs que es van dur a terme la setmana passada. En aqueix moment, el consistori ja va anunciar que eren conscients que aquests danys requereixen d’una solució definitiva.

Sobre aquest tema, aquesta setmana el govern ha anunciat que proposarà en el Ple del pròxim divendres l’aprovació d’una modificació de crèdit per a dedicar 428.000 euros per a la primera fase d’aquesta solució. A més, es proposarà la creació d’una partida de 80.000 euros per a dur a terme actuacions en despreniments causats per les pluges.

Recordar que fa ja diversos anys, un problema en el terreny va provocar danys en el pont d’accés al polígon i aquest va haver de tancar-se, habilitant posteriorment un vial provisional paral·lel mentre que es realitzaven els estudis pertinents per a trobar una solució definitiva, la qual consisteix en un projecte que requeria una inversió superior al milió d’euros.

“Tal com indicàvem fa uns dies quan anunciàrem la reparació d’accés provisional, som conscients que s’ha de resoldre el problema existent i que aquesta és una actuació molt necessària per al teixit empresarial alcoià que solucionarà de manera definitiva l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat, com són el Santiago Payá i Sant Benet. És una obra complexa que requerirà una gran inversió i que portarem avant per fases per a poder començar el més ràpid possible”, ha indicat el vicealcalde, Jordi Martínez.

Send this to a friend