Millora de l’eficiència energètica de Cervantes

Les obres ja s'han licitat i les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al 7 de febrer

Millora de l'eficiència energètica de Cervantes
Exteriors del CCJ. | ARXIU

Les empreses que vulguen optar a dur a terme el projecte de rehabilitació del Centre Cervantes Jove (CCJ), situat en l’edifici de les antigues escoles de Cervantes al carrer Els Alçamora, poden presentar les seues ofertes fins al 7 de febrer. El preu base de licitació és d’un milió d’euros per a aquest projecte que inclou actuacions de rehabilitació i millora de l’eficiència energètica del CCJ. El termini d’execució una vegada siguen adjudicades serà de nou mesos.

La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica finança el 35% de les obres i també s’inclou en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat Alcoi Demà, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER, que cobreix un altre 50%. La resta de l’import del contracte, és a dir, el 15%, es finançarà amb mitjans propis.

L’edifici de Cervantes acull en l’actualitat a la Regidoria de Joventut, l’Espai Jove, el Club Jove, l’Escola Municipal de Teatre, la seu del CLIA, el programa APSI d’assessorament psicològic per a joves, l’aula Pi i els tallers d’ocupació. L’immoble, que figura en el Catàleg d’Edificis d’Interés, ja va ser rehabilitat per un taller d’ocupació en 2104.

La regidora de joventut, María Baca, destaca que “les obres que suposaran canviar les finestres, millorar l’aïllament i la climatització, milloraran el dia a dia de tots els usuaris dels diferents serveis de joventut i educació que oferim en l’edifici de Cervantes. Una obra amb un cost elevat però molt necessària i que una vegada acabada ens permetrà tindre un edifici fonamental per a desenvolupar les polítiques municipals de joventut”.

Send this to a friend