Millores al pati del col·legi Fundación Ribera

A càrrec de l'AMPA d'aquest centre educatiu de Banyeres

Millores al pati del col·legi Fundación Ribera
Vista aèria del pati del col·legi.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col·legi Fundación Ribera de Banyeres de Mariola ha invertit més de 32.000 euros en l’adequació i modernització dels patis del centre.

El projecte, que prèviament va ser consensuat amb la Comunitat Escolar i que va obtindre el suport del col·lectiu de mares i pares d’alumnes en els seus diferents nivells educatius, ha tingut com a fi primordial millorar aquests espais dotant-los d’elements sostenibles i d’esbarjo.

D’acord amb la informació facilitada per la junta de l’AMPA s’ha instal·lat mobiliari i elements d’exterior de baix manteniment per a afavorir la socialització, la pràctica de jocs educatius que fomenten la consciència i la mobilitat ecològica i donar, al mateix temps, major valor a la zona on se situa la figura de la Verge que presideix el pati.

La inversió ha consistit en la col·locació de dues marquesines de policarbonat per a crear espais d’ombra i protecció enfront d’inclemències meteorològiques, una de 30 m² al costat de l’edifici del pavelló-gimnàs i una altra de 24 m² en el lateral de l’aulari adjacent al carrer Travessa. També s’han pavimentat 115 m² del pati principal amb cautxú de diversos colors i el logotip del centre.

D’altra banda, s’han instal·lat 9 taules de fusta de pi amb bancs, amb capacitat per a 8 persones per taula, així com altres dues taules de jocs per a 4 persones (escacs i parxís). Als patis s’han col·locat també papereres ecològiques, dos tipus de bancs un suport per a ancorar una lona de 15 m² i un altre per a permetre l’estacionament de bicicletes.

L’acció s’ha completat amb la col·locació de 5 panells desmuntables en els murs perquè puguen ser decorats per l’alumnat, així com panells indicatius dels accessos i senyalística fixa per a facilitar la ubicació de les aules i departaments en llengua castellana, valenciana i anglés.

Send this to a friend