Millores als patis dels col·legis gràcies als pressupostos participatius

Un total de huit centres educatius s'han beneficiat de la iniciativa

Millores als patis dels col·legis
Instal·lació d’un rocòdrom en Horta Major.

L’Ajuntament d’Alcoi està executant una de les propostes més votades en els últims pressupostos participatius, el projecte anomenat ‘Patis actius,’ fet per a millorar els patis i els espais exteriors dels centres educatius públics de la ciutat, el manteniment dels quals depén de l’Ajuntament.

Per a dur a terme el projecte s’ha contactat amb els centres, que són els quatre col·legis públics, les tres ‘escoletes’ municipals i el CPEE Tomàs *Llácer, els qui van decidir les seues peticions segons les seues necessitats. La major part de les actuacions ja s’han dut a terme, el pressupost total ha sigut de 80.000 euros dividits a parts iguals entre els huit centres educatius.

Per centres, el projecte de Miguel Hernández contempla un arener, arbres fruiters i pintar un mur. Per al Romeral, un circuit d’equilibri. Una tanca per al pati d’Infantil, decoració d’un mur, arener, jardineres i cistelles, un tauler i xarxes de bàsquet per a Sant Vicent; i finalment, per a Horta Major, casetes de fusta, rocòdrom, taula campestre, futbolí i taula de ping-pong.

Pel que respecta a les ‘escoletes’ municipals, a la de la Zona Nord li correspon obra i pintura, fusteria, una pèrgola i jocs; a la de Batoi, gespa, arbres, viver, arener, caseta i jocs de pedres; i a la del Jesuset, panells, pintura, protector dels pilars, rehabilitar un joc, seients de plàstic, jocs de troncs i conjunts de taules.

Send this to a friend