Millores per a la xarxa viària de la comarca del Comtat

Aquest programa “permetrà millorar la mobilitat i la seguretat en els desplaçaments"

Millores per a la xarxa viària de la comarca del Comtat
Mostra dels treballs realitzats per Diputació

Al voltant de 813.000 euros invertirà la Diputació d’Alacant a la comarca del Comtat mitjançant el seu pla de millora de la xarxa viària provincial 2021-22. Els treballs que es realitzaran amb aquesta inversió seran el reforç de ferm de la CV-701 de Beniarrés a l’Orxa, i de la CV-781 de Penàguila-Alcoleja, així com la reparació del ferm i adequació del drenatge en la CV-711, Plans-Beniarrés (per la presa).

Aquest programa, aprovat ja en ple provincial, “permetrà millorar la mobilitat i la seguretat en els desplaçaments i vertebrar el territori”, tal com ha destacat el diputat responsable de Carreteres, Alejandro Morant. La inversió total del pla és de 2,7 milions d’euros, que es repartiran en un total de deu projectes en altres tantes carreteres de la província alacantina.

La xarxa de carreteres que gestiona la Diputació provincial d’Alacant abasta més de mil quilòmetres de longitud i més de 130 carreteres, i les obres incloses en el pla superen en la pràctica totalitat els 200.000 euros, arribant fins i tot als quasi 500.000 en algun cas.

Send this to a friend