Molt Barça Atlètic per a l’Alcoyano

El Deportivo semblava remuntar el vol després de les seues últimes actuacions

Molt Barça Atlètic per a l'Alcoyano
Un jugador del Barça Atlètic es lamenta d’haver rebut una falta. Foto: FCBB

Molt Barça Atlètic, per moments massa per a un Alcoyano que arribava al Johan Cruyff amb l’aval de ser el segon millor visitant de la competició, però l’estadi del filial blaugrana ha dictat sentència, els errors es paguen cars i els blanc-i-blaus han tingut diversos que els han emportar-se una derrota que cou (3-0), tant per l’engruixada com pel significat que té, just quan el Deportivo semblava remuntar el vol després de les seues últimes actuacions.

Els gols van arribar en l’arrancada de cada període. Va marcar Estanis en el minuto11, en el sis de la segona meitat Roberto Fernández va anotar el segon, per a que en el 61 Estanis colpejara de nou i ara sí, malgrat els esforços de Vicente Parras movent la banqueta, el 3-0 era massa càrrega per a un Alcoya que va estar tot el partit un esglaó per davall dels de Rafa Márquez.

De nou un altre gol matiner va posar al Deportivo a remar molt prompte contracorrent. La tebiesa defensiva blanc-i-blava va permetre a Estanis acomodar la pilota des de la frontal i davant la passivitat defensiva dels de Vicente Parras aconseguia obrir el marcador en el minut 11. La rèplica de l’Alcoyano va poder arribar en el 24 per mediació de Raúl Alcaina, infal·lible en un altre moment de la competició, però negat cara al gol des de fa diverses jornades i la seua rematada es va ser desviat i alt.

L’ocasió de Raúl Alcaina va arribar en un moment de creixement del Deportivo dins del partit però davant va tindre a un Barça Atlètic que a la contra podia haver fet molt de mal. No ho va aconseguir per les bones intervencions de Miguel Bañuz a trets de Roberto Fernández i de Moha. El filial blaugrana no va deixar a l’Alcoyano que prenguera vol en la segona part, ja que en deu minuts d’inspiració dels de Rafa Márquez, el partit es va anar al trast.

En el 51, tret de Luismi Cruz, Miguel Bañuz que desvia el just, deixant la pilota als peus de Roberto Fernández qui només ha d’espentar a porteria buida. Arran del 2-0 l’Alcoyano va buscar avançar línies i el que es va trobar va ser un vertader vendaval en la seua porteria. Cinc després, Estanis va estavellar la pilota en el pal, un avís del que vindria poc després, ja que l’11 del filial blaugrana no va fallar en la següent que va tindre.

També arribant lliure per la banda esquerra, va aprofitar un centre a l’àrea, allí va tocar Raúl González amb tan mala fortuna que es va convertir en una passada al segon pal, on va aparéixer Estanis per a fer el definitiu 3-0 en el minut 61. Després vi tot l’arsenal de canvis, Vicente Parras va esgotar les cinc substitucions, però va ser com predicar en el desert. Només en el descompte Rubio va gaudir d’una clara ocasió perquè l’Alcoyano no s’haguera anat de buit d’aquest partit.

Fitxa tècnica:

Barça Atlètic: Arnau, Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha (64′ Aranda), Roberto Fernández, Estanis (64′ Juanda), Álvaro Núñez (76′ Román Vega), Luismi Cruz (71′ Lucas Román), Carbonell i Pelayo (76′ Chiad).

Alcoyano: Miguel Bañuz, Lillo, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell (63′ Armental), Soler, Fran Miranda, Juanan (79′ Agüero), Liberto (70′ Koke Sanz), Moyita (70′ Akono) i Raúl Alcaina (63′ Rubio).

Àrbitre:

Domínguez Fernández. Va amonestar als blanc-i-blaus Llibert, Pablo Carbonell, Soler, Fran Miranda i Raúl González, que haurà de complir cicle en el pròxim partit en el Collao enfront de l’Intercity.