“Molts empresaris es van implicar perquè l’Alcoyano no desapareguera”

L’alcalde Toni Francés sempre ha defensat a l’Alcoyano com una de les senyes d’identitat de la ciutat. L’alcalde reconeix que el club va viure moments delicats amb el descens de l’equip a Tercera Divisió, un panorama molt fosc que es va aconseguir diluir amb els dos ascensos consecutius i l’extraordinària participació en la Copa del Rei: “Va haver-hi risc real que el club haguera acabat en mans d’inversors de fora. Són gent amb diners que aprofita moments complicats per a fer-se amb entitats amb nom i història com el Deportivo. La implicació de molts empresaris locals va ser determinant. Vam estar reunits per a demanar la seua implicació i que van apostar perquè el club poguera eixir de la difícil situació en la qual estava fa un any. La seua resposta va ser clau perquè es complira la inquietud que sempre tenia Lionel Grau que l’Alcoyano no caiguera mai en mans foranes i l’empresariat local apostara perquè seguira a la ciutat”.
Francés manté que la situació “continua sent complicada” però admet que amb els diners que s’ha generat en la Copa i els ingressos per a estar en una categoria com la Primera RFEF, “la viabilitat de l’Alcoyano està garantida”. L’alcalde confessa que va haver-hi un risc seriós de desaparició d’haver seguit una altra temporada en Tercera Divisió: “La situació continua sent complicada però almenys sabem que anem pel bon camí. L’equip està realitzant una temporada extraordinària i la permanència o la possibilitat de jugar un play-off d’ascens permetria continuar millorant la situació en la qual es troba actualment el club”.

Eliminatòria contra el Reial Madrid

Toni Francés pronostica una eliminatòria contra el Reial Madrid “difícil”, entén que els de Carlo Ancelotti no poden permetre’s “entropessar dos anys consecutius”. No obstant això, creu que el camí a seguir va ser la passada eliminatòria davant el Llevant, en la qual “la pressió de l’Alcoyano va ser constant. Si el dimecres el Deportivo aconsegueix fer un partit igual, el Madrid el passarà malament i li costarà emportar-se l’eliminatòria”.

Send this to a friend