Molts veïns visiten el ‘nou’ Cinema Mariola de Banyeres

Albergarà l'Exaltació de càrrecs i Bandereres i el Pregó de les Festes de Moros i Cristians

Molts veïns visiten el ‘nou’ Cinema Mariola de Banyeres
Un grup de persones durant la visita al ‘Cinema Mariola’. | P. V.

Nombroses persones van tindre ocasió de conéixer la reforma que s’ha efectuat en l’antic Cinema Mariola, que amb aquesta denominació tracta de recuperar el que fora el seu nom original. Va ser diumenge passat 12 de març , en el qual es van obrir les portes d’aquesta instal·lació per espai de dues hores perquè qui ho desitjara poguera comprovar “in situ” com havia quedat la reforma de l’edifici.

El seu disseny interior es caracteritza per les línies rectes i els tons blancs, la qual cosa aporta lluminositat i un ambient de gran amplitud, un estil que contrasta notòriament amb el que tenia anteriorment.

AFECTAT PER LA NEU
Com es recordarà l’immoble es va veure afectat pel despreniment de la coberta durant el temporal de neu que es va produir al gener de 2020. Després de les obres de rehabilitació i la instal·lació d’un ascensor per a millorar l’accessibilitat, el primer acte públic que albergarà serà l’Exaltació de Capitans i Bandereres i el Pregó de les Festes de Moros i Cristians 2023 que tindrà lloc el dia 10 d’abril, Dilluns de Pasqua.

Send this to a friend