Mor Manolo Cano, l’etern massatgista de l’Alcoyano

Persona molt volguda en el club, durant quasi tres dècades va ser part fonamental del vestuari de l'Alcoià

Fallece Manolo Cano, el eterno masajista del Alcoyano
Manolo Cano

Han passat just vint anys des que Manolo Cano va deixar de ser massatgista de l’Alcoyano i el seu record encara seguia molt present en el club. Va ser un 24 de setembre de 2000, amb la visita del Vall d’Uixò al Collao, quan va fer el servei d’honor després de la seua jubilació després de vint-i-nou anys de serveis.

L’Alcoyano es despertava hui amb la trista notícia de la seua defunció. El cor del massatgista etern, ha deixat de bategar. Amb la seua mort, marxa un tros molt important de la història blanc-i-blava. Persona molt volguda dins del vestuari, a més de massatgista i responsable del material, va exercir com a pare, confessor i amic de futbolístiques i tècnics.

‘El Brujo’ com molts li cridaven, també se’l va conéixer amb el sobrenom de ‘El zorro’, li agradava dir que “jo em dedique a veure, sentir i callar”. Els últims anys venia patint les conseqüències d’una malaltia que no sols li estava minvant la memòria, també el seu físic, fins que anit es va apagar definitivament la seua vida.

Send this to a friend