Mostra 2021: 18 espectacles i cinc escenaris incloent l’Àgora com a novetat

La representació local arriba un any més de la mà de La Dependent i l'actor Juli Cantó estarà en 'Nautilus'

Mostra de Teatre d'Alcoi
Escena de l’espectacle ‘Nautilus’, protagonitzat per l’alcoià Juli Cantó.

La Mostra de 2021 suma un total de 18 muntatges, tres que són estrena absoluta i quatre que es veuran per primera vegada en la Comunitat. El 60% de les companyies participants són valencianes, però també es donaran cita tres companyies andaluses, una catalana, una altra balear, una procedent del País Basc, una madrilenya, i completa el cartell una coproducció de quatre autonomies (Aragó, Castella-la Manxa, Castella Lleó i Comunitat Valenciana).

La representació local, un any més, arriba de la mà de la companyia La Dependent, i del costat dels artistes alcoians, en aquesta ocasió el programa comptarà amb la presència de Juli Cantó, que dóna vida al Capità Nemo en l’adaptació de La Negra del clàssic de Verne ‘Nautilus’, que recalarà en el Centre Cultural el dia 24 (18’30 hores) per a inaugurar la XXX Mostra.

Les actuacions es desenvoluparan en cinc escenaris diferents: Teatre Calderón, Centre Cultural, La Capella, Teatre Salesians i, com a novetat, s’estrena com a escenari en format circular la sala Àgora. Enguany no hi haurà espectacles de carrer per a evitar aglomeracions, però sí que es durà a terme un muntatge al parc de la Glorieta, però amb grups de deu persones. Es tracta de la segona part de la trilogia ‘Distopia’, ‘Ecocidi’, un de les estrenes absolutes (27 de maig, 12’45 i 18’30 hores), juntament amb ‘L’abraçada dels cucs’ (26 de maig, 11’45 i 16’45 hores) i el Quixot de Bambalina Teatre (28 de maig, 12 hores).

Tota la programació i horaris està disponible en www.mostrateatre.com.

Send this to a friend