Muro aprova uns comptes de 6’7 milions

Aposten per reforçar el personal municipal

Muro aprova uns comptes de 6’7 milions
Façana de l’Ajuntament de Muro. | ARXIU

Muro ja és una de les localitats de la comarca del Comtat que ha aprovat els Pressupostos Municipals per a 2022, un fet que permetrà a la població començar l’any amb els comptes aprovats després de les corresponents tramitacions administratives.

En aquesta ocasió, els esmentats Pressupostos ascendeixen als 6’7 milions d’euros i suposen una quantitat similar respecte al que es va contemplar per a enguany ja que tan sols hi ha hagut un lleuger increment d’uns dos milions.

L’alcalde de Muro va explicar en la sessió plenària celebrada la setmana passada que els esmentats comptes han sigut possibles després de dos mesos d’intens treball entre tots els partits polítics que integren actualment l’executiu local. En aquest sentit va remarcar que el Pressupost aposta aquesta vegada per les partides de personal després de dos anys de legislatura en els quals s’ha prioritzat en altres qüestions. “En la primera anualitat es van dedicar tots els esforços a les necessitats econòmiques derivades de la crisi sanitària del Coronavirus mentre que en 2021 apostem per les licitacions per a evitar que molts contractes seguiren en precari o per a per a executar importants obres per al poble per mitjà de contractes menors. Moltes d’aquestes intervencions s’han executat ja i altres estan a punt de començar i seran una realitat”, va asseverar Gabriel Tomás.

D’igual forma va detallar la forma en la qual es veurà reflectit en el municipi aqueix reforç de les partides de personal. “De cara a 2022, dotarem d’una important partida econòmica al capítol 1 del Pressupost. Això ens permetrà reforçar amb més personal als departaments municipals, modificar l’organigrama de l’Ajuntament i deixar una estructura estable en aquest. Després, si sorgeixen demandes puntuals per a equilibrar la plantilla, recorrerem a iniciatives com per exemple plans d’ocupació”, va concloure el primer edil.

Indicar que els Pressupostos van tirar avant amb el vot a favor del govern municipal format per No Adscrits, PP i Ciudadanos. Per la seua part el Partit Socialista es va abstindre i des de Compromís van votar en contra.

Send this to a friend