Muro assumeix el trasllat d’estris al nou col·legi Bracal

Des del consistori xifren en uns 9.000 euros el cost de tot el procés

Muro assumeix el trasllat d'estris al nou col·legi Bracal
Educació va entregar a l’Ajuntament les obres el mes de maig passat. | ARXIU

Les instal·lacions del nou Bracal de Muro van prenent forma aquest estiu per a estar llestes el pròxim 12 de setembre, data en la qual els alumnes del centre educatiu començaran les classes deixant arrere així una llarga etapa en la qual el col·legi ha desenvolupat la seua activitat en barracons.

Des que va finalitzar el curs el mes de juny passat, es van intensificar les labors per a traslladar a l’edifici de recent creació tots els materials, així com els estris que fins ara estaven sent utilitzats a les aules prefabricades. També s’està aprofitant per a netejar les aules i les diferents estades del col·legi, després de les obres, mentre s’ultimen qüestions com l’equipament de cadascuna de les dependències.

Les labors del traslladat les ha assumides finalment l’Ajuntament de Muro i amb fons municipals s’han abonat els costos del procés, els quals xifra el consistori entorn d’uns nou mil euros.

Des del Govern Local agraeixen la implicació del claustre de professors a l’hora de fer possible el canvi de col·legi i lamenten que la Conselleria s’haja desentés d’aquesta fase: “s’han posat de perfil i com no podia ser d’una altra manera el consistori ha sigut ací per a agilitar al màxim un traslladat que no era tasca fàcil per la gran quantitat de coses que calia moure d’un lloc a un altre. Ara es deixarà tot llest abans de les vacances d’estiu i la intenció és que el primer cap de setmana de setembre es puga fer una jornada de portes obertes perquè tot el poble conega el col·legi per dins”, afirmava el mateix alcalde de Muro; Gabriel Tomás.

Va ser el mes de maig passat, el dia després de les Festes de Moros i Cristians, quan la població va recepcionar les obres del nou Bracal per part de la Conselleria d’Educació, un projecte que ha suposat una inversió de 5’3 milions d’euros i que és una realitat després d’haver superat diversos contratemps que van demorar en el temps la seua execució.

Send this to a friend