Muro estudia el canvi de seu de la Policia Local

Els agents presten servei actualment a la Casa de Ferro

Muro estudia el canvi de seu de la Policia Local
Actualment les dependències de la Policia Local es troben a la Casa de Ferro. | AJUNTAMENT DE MURO

L’Ajuntament de Muro vol dotar d’unes noves instal·lacions a la Policia Local i per a això planteja el trasllat de les dependències del cos fins a l’edifici en el qual actualment està situat el conegut com ‘Espai d’Art Arpella’.

Des del Govern Municipal expliquen que per a fer possible aquesta proposta recorreran al romanent que llance la liquidació del pressupost, una quantitat que es destinarà a adquirir una nau amb la finalitat de convertir-la en magatzem municipal. D’aquesta manera la planta baixa de l’Arxiu Municipal, que actualment fa funcions de magatzem, es convertiria en l’espai que albergaria a la Policia Local.

L’alcalde de Muro detalla que una vegada es buide està sala es procedirà a la seua adequació amb la finalitat de poder acollir als agents. “Seran unes instal·lacions modernes, adaptades a la normativa i en les quals es tinguen en compte totes les necessitats del cos. Volem una Policia Local de proximitat i que estiga més prop del cas urbà”, afirma Gabriel Tomás.

Així mateix, el ‘munícipe’ aclareix que la Casa de Ferro tindrà nous usos una vegada la Policia Local deixe d’estar en la mateixa “aquest edifici va ser concebut en el seu moment com a Casa de la Joventut encara que mai va arribar a ser utilitzat com a tal. Quan estiga disponible s’habilitarà com a espai de trobada i entreteniment per als nostres joves”, conclou Tomás.

Indicar que l’esmentada Policia Local de Muro, abans de la ubicació actual, va estar situada en l’edifici de l’Ajuntament del municipi. Finalment assenyalar que l’any passat el Consistori va fer una important inversió per a dotar al cos de nous materials i recursos.

Send this to a friend