Muro sol·licita a Sanitat el tancament perimetral del municipi

Degut al fort increment de casos, que ja depassen una incidència de1.500

Muro aprova uns comptes de 6’7 milions
Façana de l’Ajuntament de Muro. | ARXIU

L’Ajuntament de Muro de Alcoy ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública el tancament perimetral del seu municipi degut al fort increment dels casos positius per Covid. L’evolució d’aquesta pandèmia després de les festes nadalenques, amb 144 casos positius actius des del passat 30 de desembre fins al 14 de gener, i amb una taxa acumulada de 1.544 casos per cada 100.000 habitants, ha sigut decisiva perquè el consistori murer reclamara aquesta nova mesura.

Aquesta tercera ona de contagis ha fet que els responsables del municipi recomanaren a la població complir «escrupolosament» amb les mesures higienicosanitàries, reduir al mínim els contactes socials i únicament eixir del domicili per motius estrictament necessaris. També s’han pres altres mesures com el tancament de parcs, jardins, instal·lacions esportives i edificis municipals, atenent únicament els ciutadans mitjançant cita prèvia.

A més, des de l’Ajuntament han recordat a la població que les mesures preses per les administracions «només serveixen per a pal·liar els pics de transmissió. El que veritablement frena aquesta cadena de contagis són les mesures higienicosanitàries».

Send this to a friend