Muro torna a vibrar amb el seu espectacular Carnestoltes

Èxit de participació i de públic en el retorn després de la pandèmia del carnestoltes referent de la comarca

Muro torna a vibrar
Un dels grups participants en la desfilada. RAY MARTÍNEZ

Els carrers de Muro han tornat a transformar-se aquest dissabte per a albergar la major festa de Carnestoltes que celebra aquesta comarca. Al cap d’un any d’absència a conseqüència de la pandèmia, veïns i visitants han gaudit de nou amb aquest espectacle on la música, la diversió i, sobretot, les disfresses, han sigut els protagonistes.

Tal com havia previst l’Ajuntament, més de 4.000 persones han pres part en la desfilada, que ha repetit el recorregut estrenat en l’última edició. Les avingudes País Valencià i València han sigut escenari d’una cercavila plagada de carrosses, animació musical i personatges de tota mena.

Un dels grups de ball. RAY MARTÍNEZ

A més, enguany s’han disposat graderies amb 800 butaques gratuïtes, per a major comoditat i seguretat del públic assistent, arribat com sempre de molts municipis de la comarca, fins i tot de fora d’ella. Cal recordar que enguany, el tradicional carnestoltes de Pego, un altre dels referents a la província, ha sigut ajornat per a més endavant.

Grup disfressat amb estètica steampunk. RAY MARTÍNEZ

La plaça del Matzem ha sigut el lloc on ha finalitzat la desfilada, però al mateix temps serà el punt de partida per a una nit que s’espera finalitze a altes hores de la matinada. La carpa instal·lada en aquest punt la carpa oferirà música amb èxits actuals i reggaeton, mentre que al parc del Batà es podrà escoltar pop de les últimes dècades i patxanga.

Send this to a friend