Muro va elegir que les Entrades transcórreguen per la carretera

Vora un 67% dels censats va optar per aquesta opció i el 33% pel nucli antic

Muro va elegir que les Entrades
La consulta es va dur a terme en les instal·lacions del Bracal. RAY MARTÍNEZ

Un total de 2.045 persones, el 26% del cens conjunt format pels murers i mureres majors de 18 anys, combinat als festers que van pagar targeta festera a l’any 2022 no residents a Muro, van acudir a les noves instal·lacions del Bracal, el passat diumenge, per tal de depositar el seu vot a la consulta ciutadana organitzada pel consistori murer per a decidir quin serà el recorregut futur de les Entrades de moros i cristians.

Dos eren les opcions, l’itinerari que transcorre pel nucli antic o el que es va seguir l’any passat per la carretera. Vora un 67% dels censats (1.362 vots) va optar per la carretera i el 33% pel nucli antic (673). També hi va haver 8 vots en blanc i dos nuls.

El resultat d’aquesta consulta serà ja efectiu a partir de 2023 perquè en coincidir la mesura transitòria sobre les festes de l’any que ve amb el resultat d’aquest procés participatiu, fa que es puga avançar la vinculació de la consulta, va assenyalar l’alcalde de Muro, Gabriel Tomàs.

A més, segons expliquen des de l’Ajuntament, el diumenge va ser una jornada participativa sense cap incident, “donant el poble de Muro un gran exemple de responsabilitat, respecte, igualtat i cooperació”, remarquen.

Send this to a friend