Muro valora positivament el tancament de carrers per a ampliar terrasses

Ressalten l'absència d'incidències en l'aplicació de la mesura

Muro valora positivament el tancament de carrers per a ampliar terrasses
Terrasses en la plaça Matzem de Muro. ARXIU

L’Ajuntament de Muro ha fet un balanç molt positiu del tancament d’alguns carrers de la localitat per a l’ampliació de les terrasses de bars, restaurants i cafeteries. Aquesta mesura ha estat pràcticament en vigor durant tota l’època estival i ha permés als professionals de la gastronomia ampliar el nombre de taules en els seus establiments mentre complien amb les mesures de distanciament, així com d’aforament establides per la Conselleria de *Sanitat.
L’edil de Promoció Econòmica en el Consistori remarcava setmanes arrere el bon funcionament de la iniciativa i destacava també els bons resultats que ha deixat la mateixa en l’hostaleria local. “Hem parlat amb ells i estan tots encantats perquè han pogut recuperar ingressos gràcies a que han pogut tindre més clientela, alguna cosa que necessitaven després dels mesos tan durs que hem viscut des de principis d’any a causa de la crisi sanitària del Coronavirus”, manifestava Aida Martínez.
També l’alcalde recordava que tan sols s’havia registrat una queixa, “la qual cosa demostra que la societat murera és molt madura i responsable. Els nostres veïns han comprés que era important sacrificar-nos, en qüestions com per exemple accedir al garatge, i pensant sempre en el bé dels nostres hostalers per a ajudar-los a remuntar la situació tan difícil que han viscut”, afirmava sobre aquest tema Gabriel Tomás.
Indicar que aquest important suport al sector hostaler s’ha completat amb altres accions impulsades per l’Ajuntament murer com per exemple bonificacions en diverses taxes fiscals o impostos des de l’esclat de la crisi sanitària del Coronavirus.

Send this to a friend