Música clàssica per a la capitalitat cultural

El programa d'Amigos de la Música per a 2021/22 inclou deu cites

Música clàssica per a la capitalitat cultural
Els televisius Violincheli Brothers actuaran el 24 d’octubre.

La programació de música clàssica l’any en què Alcoi ostenta la capitalitat cultural valenciana ve feta pels deu concerts que l’Associació d’Amigos de la Música organitzarà entre els pròxims mesos d’octubre i juny. La primera actuació serà el 24 d’octubre en el Teatre Calderón a càrrec de Violincheli Brothers & Chafer Jazz Trio.

Per al 7 de novembre en el Circule Industrial està prevista l’obra ‘Música feta amb Amor a l’Art’, a càrrec de Trio Alenza. L’11 de novembre –sala per confirmar– hi haurà una conferència a càrrec de Justo Romero sobre Isaac Albéniz i José Espí Ulrich.

El Teatre Calderón acollirà el 14 de novembre el concert per a violí i orquestra de Mendelssohn i la Missa de la Coronació de Mozart. L’11 de desembre en el Teatre Salesians serà el torn del Rèquiem de Fauré. Per al 2 de gener en el Calderón entrarà a escena l’European Strauss International Orchestra.

La companyia Antonio Gades, amb el seu espectacle ‘Moviments per Buleries’ actuarà el 5 de febrer, mentre que el 6 de març serà el torn de l’Òpera 2001 / Nabucco de Giuseppe Verdi, tots dos espectacles en el Teatre Calderón.

En aquest mateix emplaçament tindrà lloc el 9 d’abril el concert líric simfònic-coral, amb la participació de solistes, l’Orfeó de Crevillent i la St. George Symphony Orchestra.
setmana gran del piano

L’última activitat està programada per a la setmana del 6 al 10 de juny, amb la X edició de la Setmana Gran del Piano.

Des de l’associació recorden que tota la programació està subjecta a la situació sanitària a cada moment i a les circumstàncies particulars de cada companyia o artista anunciat, així com per causes alienes a l’organització.

Send this to a friend