Mutua Levante repassa els seus 90 anys en un llibre

Posa el colofó a la commemoració de l'aniversari de la companyia

Mutua Levante repassa els seus 90 anys en un llibre
Representants de la companyia i la Fundació, al costat dels autors. XAVI TEROL

Mutua Levante posa el colofó a la commemoració del seu 90 aniversari amb l’edició d’un llibre que repassa els inicis de la companyia, la seua consolidació, el seu procés de transformació i expansió, la creació de la Fundació, i tota la seua història fins als nostres dies.

Els historiadors Ángel Beneito, Lluís Vidal i Elisa Beneyto, han fet aquest treball de recopilació de tota la documentació, havent suposat per a ells tot “un repte”, reconeixia Beneito en la presentació del llibre, del qual s’ha fet una tirada de mil exemplars.

Vidal, per part seua, incidia en la qualitat de l’edició, a càrrec de Visual Crea Studio, que a més recull testimonis de persones vinculades d’una forma o una altra a la història de la companyia asseguradora i la Fundació Mutua Levante, l’objectiu de la qual és revertir en la societat parteix dels beneficis.

Del costat de Mutua Levante, el president de la Fundació, Juan Escrig, i Elena Turrión, consellera delegada, es mostraven satisfets amb el resultat i destacaven el propòsit de la publicació, que no és un altre que “deixar constància del treball de tota una generació de mutualistes”, assenyalava Escrig.

Send this to a friend