‘Mybeeway’, idea guanyadora del VI Start UPV

El projecte ha sigut creat per Alberto Madrero i Pablo Palomares

‘Mybeeway’, idea guanyadora del VI Start UPV
Participants en aquesta edició

El projecte creat per Alberto Madrero i Pablo Palomares, ‘Mybeeway’, ha resultat la idea guanyadora del VI Concurs Start UPV Campus d’Alcoi. Marer i Palomares indiquen que “Mybeeway és una manera d’evadir-se d’aquesta desafortunada situació, afavorint així el desestrès, la psicomotricitat i el vincle familiar”. Aquest projecte proporciona “totes les eines necessàries perquè l’usuari cree el seu propi producte de decoració, únic i personalitzat”. Aquesta idea incorpora tecnologia innovadora d’impressió 3D.

ELS PREMIATS 
El primer premi ha sigut per a Alberto Madrero i Pablo Palomares, amb una dotació de 800 euros. El premi ha sigut entregat per José Millet Roig , vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la UPV. El segon premi ha sigut per a Carlos Guerrero, entregat per David Cuesta, subdirector d’Ocupació, Emprenedoria i Relacions Internacionals del Campus d’Alcoi de la UPV, amb una dotació de 500 euros. Santiago Quintero ha sigut el guanyador del tercer premi amb una dotació econòmica de 300 euros, entregant-los el premi María Márquez, Cap de Secció d’Idees UPV.
El quart premi, amb una dotació de 200 euros, ha sigut per a Isabel Bellido , entregat per David Cuesta , subdirector d’Ocupació, Emprenedoria i Relacions Internacionals del Campus d’Alcoi de la UPV. Els dos cinquens premis han sigut per a: Alan Pau Moreno i Michael Stiwen Olarte i Jennifer Rocío Jurado

Send this to a friend