Neus Ferri i Alcoi Slide actuaran en els nous premis de cultura

La gala se celebra dijous que ve en l'IVAM CADA Alcoi

Neus Ferri i Alcoi Slide actuaran
La cantant Neus Ferri durant una actuació recent. ARXIU

La gala dels Premis de Cultura Ciutat d’Alcoi, que se celebrarà dijous que ve 12 de gener, estarà conduïda pel periodista Daniel Moltó i la música tindrà protagonisme de la mà d’artistes que es troben en un gran moment professional i que, a més, han realitzat les seues creacions en l’estudi de l’IVAM CADA Alcoi.

Així, d’una banda estarà la cantant Neus Ferri, que presentarà el seu disc ‘Llar’ i per una altra, el quartet de trombons Alcoi Slide Quartet, que també han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament per a gravar el seu primer disc.

El quartet de trombons Alcoi Slide.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, assenyala que “hem volgut que la música siga també protagonista en aquesta gala i per a aquesta primera edició comptem amb la cantant Neus Ferri, que ens presentarà el seu disc ‘Llar’, conceptuat i gravat en els estudis de l’IVAM CADA Alcoi, així com amb el quartet de trombons Alcoi Slide, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi en l’enregistrament del qual és el seu primer disc ‘Seràs la veu d’un poble’. A més, la gala serà presentada pel periodista Daniel Moltó, un professional reconegut i molt vinculat al món de la cultura”.

Cal recordar que aquesta serà la primera edició de la gala dels Premis de Cultura Ciutat d’Alcoi, que se celebrarà el dijous 12 de gener, a les 20 hores en l’IVAM CADA Alcoi. En aquesta gala s’entregaran els Premis Ciutat d’Alcoi de Novel·la ‘Isabel Clara Simó’ i de teatre ‘Pep Cortés’ dels anys 2020 i 2021, així com ‘Llançadora’ 2019 i 2021, i es crea el Premi Ciutat d’Alcoi honorífic, que en aquesta primera edició, corresponent a 2023, recaurà en el ballarí Isaac Monllor Mira.

PREMIADOS

 • Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la “Isabel-Clara Simó”:
  Natàlia Gisbert (2020)
  Sebastià Carratalà (2021)
 • Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi “Pep Cortés”:
  Paco Romeu (2020)
  David Sánchez Pacheco (2021)
 • Premis Arts Contemporànies “Llançadora”:
  Estela Tormo, Edu Comelles i Monica Jover (2019)
  Luisa Pastor, Ferran Gisbert i Paloma Orts (2021)
 • Premis de la Cultura Ciutat d’Alcoi 2023. Premi Honorific a la trajectòria:
     Isaac Montllor Mira

Send this to a friend