Neus Ferri llença ‘Llar’, el segon avançament del seu nou disc

Veurà la llum el divendres 21 de gener

Neus Ferri llença ‘Llar’,
Neus Ferri durant una actuació en el IVAM CADA, aquest passat estiu. ARXIU

Neus Ferri presenta el segon avançament del seu nou treball discogràfic, ‘Llar’, que veurà la llum el 21 de gener i que està com­post en la seua major part per cançons en valencià. El segon senzill d’aquest nou àlbum és el que dóna nom al disc i va acompanyat d’un vídeo gravat en directe a la plaça de Dins d’Alcoi.

‘Llar’, el segon avançament del disc, és un tema que Neus Ferri va compondre per al seu pare en el seu 80 aniversari i que parla de records d’infantesa, de família i d’arrels amb una profunda emotivitat.

Al voltant del seu nou treball, Neus Ferri explica: “‘Llar’ és sense dubte el disc més íntim que he tret fins ara. He passat una mica més de dos anys composant lliurement, sense idea de donar-li cap forma concreta i el que ha anat sor­gint-me de dins ha sigut cantar-li a les coses i persones importants. En ‘Llar’ li cante a la meua família, als qui han estat abans i als qui vindràn, a l’amor, a l’esperança, al dol, a la conducta humana i a la vida. És un disc sentit i sobre tot és una tornada a casa, tant pel que em porta emocionalment escriure i cantar en la meua llengua, com per l’auto-validació que per a mi ha suposat tot el procés. Em reconec i me n’alegre, sóc i seré llar”.

La innegable potència vocal de l’alcoiana desplega les ales amb contundència i sensibilitat alhora i s’embolcalla en aquest cas per la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d’Hèctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) ha sigut l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria i Adrià Sempere com a tècnic de gravació completen l’elenc d’un enregistrament que han portat a terme en gran part al centre d’art IVAM CADA d’Alcoi. Aquest nou treball de Neus Ferri s’acompanya de les imatges d’Irene Bernad i Alba Garcia i del disseny gràfic de Koi Samsa.

El proper dia 21 l’àlbum complet de ‘Llar’ estarà disponible a totes les plataformes. (Spotify, iTunes, Amazon Music i Youtube)

Neus Ferri

Neus Ferri (Alcoi, 1984) ha treballat en gairebé tots els àmbits musicals possibles: des de la docència fins a la composició, passant per músic de sessió, musicals i corista d’altres artistes, i en tants estils musicals com permet la seva versatilitat vocal, aplaudida per la crítica i l’audiència. Es va donar a conèixer com a intèrpret a nivell estatal a través del programa La Voz a la seva primera edició a Espanya (2012), i del que va ser finalista.

Neus va agafar llavors les regnes de la seva carrera en solitari i després de publicar el seu primer treball ‘Aquí me tienes’ de la mà de Warner Music Spain i sota la producció de José de Castro (Jopi), va ser finalista als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 amb el seu segon disc d’estudi ‘Canciones de amor al odio’, editat al costat de Maldito Records i produït per Pachi García Alis.

El 2020 publica el single ‘Sant Joan’, cantat íntegrament en valencià i llavor de ‘Llar’, al qual segueix el 2021 el seu tema més recent, ‘Con la menor gravedad’, una cançó amb la que anunciava el canvi que ara ens arriba.

Send this to a friend