Nirvel acull un taller de simbiosi industrial

Es tracta d'un esdeveniment organitzat per la Generalitat Valenciana i l'IVACE

Nirvel acull un taller de simbiosi industrial
Júlia Company, Pablo de Gràcia i Alberto Belda, en l’esdeveniment.

Les instal·lacions de Nirvel Cosmetics SL van albergar aquest dijous el primer taller de Simbiosi Industrial a Cotes Baixes, centrat en la detecció de sinergies.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Generalitat Valenciana i l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) que, en aquest cas, ha anat dirigit a responsables de medi ambient, qualitat i producció de les empreses industrials de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest taller, que va comptar amb la presència de diverses autoritats polítiques, com la directora de l’IVACE, Júlia Company, el regidor d’Empresa, Alberto Belda o el president de la Camara de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gràcia, és facilitar la comunicació entre les empreses, de manera que puguen intercanviar recursos subutilitzats, com per exemple, aigua, residus, energia, etcètera.

Durant l’esdeveniment es va explicar els conceptes i les diferents tipologies de Simbiosi Industrial i també es va realitzar un taller per a generar accions conjuntes a través de l’oferta i la demanda per part dels assistents, aconseguint generar múltiples idees.

Send this to a friend