Nit de swing a Alcoi amb la Nova Big band

Aquest divendres 16 de juliol, a les 22’30 hores, en l'amfiteatre Amando Blanquer per a tancar la temporada

Nit de swing a Alcoi
Assaig de la Nova Big Band.

La Societat Musical Nova d’Alcoi tancarà aquest divendres la temporada de concerts 2020/2021 amb una actuació especial en l’amfiteatre Amando Blanquer d’Alcoi. La Nova Big band, dirigida per Moisés Olcina Berenguer, serà l’encarregada de posar molt de swing a la nit amb un variat programa. Un repertori que sonarà a partir de les 22’30 hores en el marc de la XXVI Campanya de Música als Pobles sufragada per la Diputació d’Alacant.

Les notes de Route 66 de Bobby Troup amb arranjaments de M. Sweeney obriran l’audició. A continuació, els músics interpretaran Satin doll de Strayhorn, Ellington & Mercer amb arranjaments de Rusty Dedrick i Moten swing de Buster and Benny Moten amb arranjaments de Sammy Nestico.

El concert seguirà amb Tre Danze Latine de Michele Mangani, interpretant el Vals crioll i Chorinhot amb José Antonio Llinares Igual com a clarinet solista. Els espectadors també escoltaran Summertime de G. Gershwin, Du Bose, D. Heyward & I. Gershwin amb arranjaments de Dave Wolpe; Blue train de John Coltrane amb arranjaments de M. Sweeney; Turnin’ the page de Bert Paige amb arranjaments de Pol Stone i Caravan (from Sophisticated ladies) de Duke Elling amb arranjaments de M. Sweeney.

Els últims compassos del concert estaran dedicats als sons de Serenade in mambo de Bert Paige & Pol Stone, Mi más querida de José Marinto, Pol Stone & Bert Paige i Johnson Rag de Guy Hall & Henry Kleinkauf amb arranjaments de Will Hudson.

L’entrada al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i està en el cicle Viu l’estiu, és gratuïta i caldrà complir amb les mesures de seguretat marcades per els autoritats sanitàries per la COVID-19.

Send this to a friend