“No entraré en pactes de govern ni amb PP ni amb Vox”

Zamorano assegura que ha partit “de zero” per a rellançar la marca Ciudadanos i poder presentar-se

No entraré en pactes de govern
Després de tota una vida dedicat al comerç, a Rafa Zamorano li queda “la il·lusió de treballar per millorar” la seua ciutat. MAURO CENTENO

Rafa Zamorano compta amb 40 anys d’experiència en el comerç alcoià. Ha sigut durant una dècada “militant de base sense exercir” de l’Agrupació Socialista Alcoiana i “sense més relació amb la política que eixa”. Un dels motius que li ha portat a presentar-se com a alcaldable per Ciudadanos ha sigut que “com a autònom i comerciant, que ho estem passant malament, no guanyem per a pagar impostos sense cap benefici econòmic ni social i necessitem solucions i no restriccions per a no continuar tancant persianes”. Als seus 60 anys, “em queda la il·lusió de millorar en la mesura del possible la meua ciutat, amb un equip renovat amb 23 persones independents”, explica com a carta de presentació.

–Com es gesta la seua candidatura?
– Decidisc presentar-me per Ciudadanos perquè és un partit de centre, ja que del que hi ha, moltes coses no m’estan agradant. Entrem en contacte mútuament, jo cride a un responsable del partit, i a partir d’ací fem una sèrie d’entrevistes i decidim tirar cap avant amb el projecte. Perquè a nivell local no hi ha res absolutament, l’única cosa la representació institucional que hem tingut l’última legislatura, però res més. Per la qual cosa ho porte jo tot, partint des de zero.

– Ha tingut molt poc temps per a recompondre l’estructura de Ciudadanos a Alcoi…

> LLIJA L’ENTREVISTA COMPLETA EN L’EDICIÓ DEL 13 DE MAIG DE ELNOSTRE CIUTAT.

Send this to a friend