No hi ha límits per a aquest Deportivo

Juanan se ha encargado de abrir el marcador a los cuatro minutos del segundo tiempo.

Bogeria final en el Municipal de Palamós per al Deportivo amb els gols d’Ángel López i Dani Vega en el descompte que han vingut a arredonir un partit on els blanc-i-blaus han demostrat que no tenen límits i es fiquen de ple en la lluita pels llocs de play-off d’ascens. Resten tres jornades per al final de la lliga, els de Vicente Parras caminen llançats després de sumar la seua tercera victòria consecutiva enfront del Costa Brava (0-3) i diumenge que ve hi haurà partit molt important en el Collao amb la visita, a les dotze del migdia, de l’Albacete.

Fins llavors caldrà assaborir aquest triomf a Palamós que deixa al Costa Brava amb els dos peus en Segona RFEF i l’Alcoyano en llocs de play-off d’ascens a l’espera dels partits de demà. Un triomf sense discussió forjat en una excel·lent segona meitat on els blanc-i-blaus han trobat la profunditat que els ha faltat en la primera.

Un canvi decisiu
En aquesta transformació ha jugat un paper fonamental el moviment realitzat per Vicente Parras en el descans, en retirar a un Mourad que ha acabat el primer temps lesionat i donar entrada a Imanol, la qual cosa ha propiciat avançar la posició de Juanan, autor del primer gol als quatre minuts de la represa.

Res a veure el guió del segon temps amb el vist en la primera part. El Deportivo volia però no trobava els espais per a fer mal a un Costa Brava al qual la seua posició en la taula li va pesar al llarg del xoc. Al descans es va arribar sense que cap dels dos porters haguera d’intervindre perquè les ocasions no apareixien malgrat la intensitat en la qual es desplegaven tots dos equips.

A  tres minuts del final, Mourad es va lesionar en voler rematar una pilota i ja no va tornar al terreny de joc, ocupant el seu lloc Imanol, amb el que Gabarre va passar a ser la referència en atac i Juanan se situava entre línies per tot el flanc de l’atac blanc-i-blau.

La sensació que era un altre partit va vindre als quatre minuts, després d’un centre a l’àrea d’Andy Escudero des de la banda esquerra, Gabarre deixa passar la pilota i Juanan arribant des de darrere només ha d’espentar-ho per a anotar el 0-1. Quatre minuts més tard, Gabarre va poder fer el segon però no va precisar bé el seu tret que es va anar per damunt del travesser. El Costa Brava amb els canvis també va despertar i Boris va poder fer l’empat però es va trobar amb un inspirat José Juan en una doble intervenció.

A set del final va entrar Ángel López, molt actiu en el poc temps que va estar sobre el terreny de joc, fins al punt d’anotar el 0-2 en el minut 92 després d’un centre d’Antón, el meta Marcos va deixar la pilota morta en el punt de penal i el de Sax tornava a marcar per segona jornada consecutiva.

En la següent acció, un minut després, Dani Vega marxa per velocitat del seu marcador i acaba batent per baix a Marcos. A continuació, l’àrbitra de Tenerife Horta De Aza, xiulava el final de la trobada.

Fitxa tècnica:

Costa Brava: Marcos, Campins (60′ Pere Martínez), Perone, Julen Monreal, Manel Roy, Boris, Antonio Romero (76′ Mimi), Forlín (60 Sebas Loris), Sergio Gil, Valera i Ilyas Chaira (76′ Dani Pérez).

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell (83′ Ángel López), Toni Abad (83′ Antón), Fran Miranda, Juanan, Andy Escudero (77′ Dani Vega), Gabarre i Mourad (46′ Imanol).

Àrbitra: Horta de Aza (De Tenerife). Va amonestar als locals Perone i Mimi i als blanc-i-blaus Gabarre i Juanan.

Gols: 0-1 (min. 49) Juanan. 0-2 (min. 92) Ángel López. 0-3 (min. 93) Dani Vega.