No més empats, cal guanyar

L'Alcoyano no guanya en el Collao des de finals de novembre

No més empats, cal guanyar
Moyita va demostrar a Sabadell que és un dels jugadors més en forma.

Molt del soroll abocat en l’Alcoyano aquesta setmana ha vingut del debat del fitxatge d’un 9, que si arribava, que al final no, però més enllà que hi haja o no un reforç que pose la guinda al mercat hivernal, l’essencial ara mateix és trencar d’una vegada per sempre aqueixa ratxa negativa que tant està martiritzant als de Vicente Parras.

Això d’anar sumant està bé, però després de tres empats seguits i de veure que l’equip no gana en el Collao des de finals de novembre, quan li va endossar un 3-0 al cuer Calahorra, la situació de l’Alcoyano el que requereix és una victòria.

El Collao necessita una altra vegada tornar a ser el Collao i l’únic antídot és guanyar. Demà, en partit matinal (12 hores), arriba el Numància, un equip poc de fiar, sobretot quan juga lluny de Los Pajaritos. Allí el Deportivo va guanyar, eren uns altres temps, amb un equip sorià que va tardar cinc jornades a celebrar la seua primera victòria de la competició.

Els d’Iñaki Bea, que va substituir a Diego Martínez, han sigut capaços de guanyar en Castalia i el Johan Cruyff, a més d’empatar en la Condomina i el Pepico Amat. L’Alcoyano va tornar de la Nova Creu Alta amb Lillo i Moyita arrossegant problemes físics, però tots dos podran estar demà, igual que Armental ha millorat del seu turmell però segueix sense poder estar de gom a gom, mentre que el camerunés Akono no té els papers i tornarà a quedar-se fora de la convocatòria.

BAIXA DE RAÚL ROBLES
L’arribada d’un 9 s’ha convertit en una espècie de qüestió d’Estat en l’Alcoyano. Ningú dubte que fa falta un jugador d’aquestes característiques –ni tan sols la nova propietat del club–, però qualsevol negociació ha entropessat amb la realitat d’un mercat que s’està movent a uns preus desorbitats.

Una licitació en la qual altres clubs com l’Eldense i el Múrcia, per citar a equips pròxims, sí que han entrat pagant a preu d’or, quan el mercat hivernal sol deixar més decepcions que alegries.

L’Alcoyano va tindre un pla A amb dos 9 que es van deixar seduir per ofertes econòmiques més potents. Un ha acabat recalant en el grup 1 i un altre va decidir marxar-se a una lliga exòtica.

El pla B va ser trucar a la porta de l’Hèrcules per a aconseguir un acord amb Ander Vitoria, el seu fitxatge estavella el passat estiu. En el Rico Pérez no ha quallat i busquen llevar-se de damunt una de les fitxes més altes de la plantilla. Es tracta d’un 9 amb unes característiques que s’ajustarien al Collao però dues qüestions, una econòmica i una altra personal, van fer que l’operació no seguira avant.

Amb la baixa de Raúl Robles, que ha recalat en la Mar Menor, l’Alcoyano ha deixat clar que vol fitxar, però no a qualsevol preu. D’ací al dimarts tot pot passar i dependrà dels moviments que hagen en el mercat en els pròxims dies.

Send this to a friend