Només li queda un miracle al Deportivo

La derrota 1-2 enfront del Barça B posa quasi impossible la classificació per al play-off d'ascens

El capità de l’Alcoyano durant el partit davant el Barça B.

Només queda resar i esperar un miracle perquè el Deportivo aconseguisca la classificació per al play-off d’ascens. La derrota 1-2 enfront del Barça B deixa als de Vicente Parras a la vora de l’eliminació en les dues jornades que resten. Res a retraure quant a actitud a l’Alcoyano, els blanc-i-blaus han tractat d’anar amb tot des del primer minut però no els ha arribat per a desfer-se d’un filial blaugrana, que sense ser superiors sí han sigut més efectiu i s’han emportat la victòria amb dos gols de Konrad, un malson amb la seua punteria per a la saga del Deportivo.

S’esperava d’inici a un Alcoià diferent al del Johan Cruyff Stadium, més ambiciós i intens, i els seus quinze primers minuts han sigut tota una declaració d’intencions, amb els de Vicente Parras bolcats sobre l’àrea d’Iñaki Peña i obligant el Barça B a traure’s la pilota de damunt com podia.

Fins a sis serveis de cantonada, innombrables acostaments i diverses ocasions ha tingut l’Alcoià per a haver fet el primer. Qui més a prop ha estat ha sigut Primi, a l’eixida d’un córner, obligant a lluir-se a Iñaki Peña, substitut d’Arnau Tenas, amb el primer equip. A continuació Jona ho ha intentat i el seu disparat ha eixit a la dreta de la porteria.

POSSIBLE FORA DE JOC
El Deportivo no parava de buscar amb insistència aqueix gol que estava mereixent per joc i ocasions. Però el que són les coses, en la primera que ha tingut el Barça B, no ha perdonat davant José Juan, marcant Konrad en possible anara de joc en el minut 30.

L’11 del Barça B s’ha encarat amb males maneres amb el públic de graderia en la seua celebració, un gest que sobrava i que no ha agradat res a l’afició. Dos minuts més tard, en una acció molt similar a la del gol, l’albanés Manaj no ha ajustat bé i la pilota s’ha perdut fregant el pal dret de José Juan.

L’Alcoyano ha aconseguit reaccionar i Juli ho ha intentat un parell de vegades, de falta però la pilota s’ha anat per damunt del travesser i ja en el descompte, el seu llançament llunyà l’ha detingut Iñaki Peña en dos temps.

A volta de vestuaris, el Deportivo ha tractat de continuar igual però no ha tingut ni la fluïdesa de cap ni les cames de la primera part. Vicente Parras ha tractat d’insuflar aire fresc a l’equip amb els canvis però tampoc s’ha aconseguit l’efecte esperat. El partit ha arribat a entrar en una fase insulsa, en la qual res semblava succeir, fins que en el minut 76 Diakité ha enganxat amb la cama dreta una pilota rebutjada i l’ha colat per tota l’esquadra, tot un golàs del ‘marfilenyo’.

Una alegria que a penes ha durat quatre minuts, el temps que ha necessitat Konrad per a demostrar que és un futbolista cridat a ser important, marxant-se per velocitat i anotant el 1-2 que ha fet callar a un Collao que començava a somiar amb la remuntada en l’últim quart. Al final decepció, l’Alcoyano que segueix sense guanyar en la ‘liguilla’ i comença a acomiadar-se de les seues opcions de jugar el play-off d’ascens.

Fitxa tècnica:
– Alcoyano: José Juan, Solbes, Primi (68′ Raíllo), Raúl González, Pablo Carbonell (62′ Antón), Juli (53′ Ramón), Jony Ñíguez (53′ Diakité), Juanan, Ángel, Mourad i Jona

– Barça B: Iñaki Peña, Roger Riera, Ramos Mingo, Mika Mármol, Matheu, Konrad, Nico González, Comas, Peque (75′ Hiroki), Jandro i Manaj

Àrbitre: Domínguez Cervantes (Andalús). Va amonestar als locals Raúl González, Jona i Pablo Carbonell i Primi i als visitants Konrad, Iñaki Peña, Manaj i Jandro