Nou curs de fabricació intel·ligent a Cotes Baixes

Per a millorar així els processos productius i el rendiment de les empreses

Director de Cotes Baixes al costat de Pau de Gràcia i Héctor Torrente

L’IES Cotes Baixes d’Alcoi s’ha reunit amb el sector empresarial de les comarques de l’interior d’Alacant per a donar a conéixer el seu nou curs d’especialització en Sistemes de Fabricació Intel·ligent. Uns estudis amb un format similar a un màster universitari, però adaptat a la formació professional de grau superior. La titulació està disponible únicament a la Comunitat Valenciana i s’impartirà en el centre alcoià, per primera vegada, el pròxim curs.

A la reunió ha assistit Pau de Gràcia, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi i Héctor Torrente, president de IBIAE Associació Empresaris. A més, de manera telemàtica ha volgut informar-se també Coeval, ECETEX, i FEDAC Federació Empresarial de l’Alcoià i el Comtat.

Orientat a alumnes que hagen finalitzat un cicle formatiu de grau superior, té com a objectiu facilitar totes les competències sobre les tecnologies avançades i Indústria 4.0, per a millorar així els processos productius i el rendiment de les empreses.

El curs, que s’impartirà en horari de demà, té un total de 500 hores lectives més 100 de pràctiques en empresa. La formació s’iniciarà el pròxim 28 d’octubre i finalitzarà el 31 de maig.

Send this to a friend