Nou pas cap a la conversió de Cotes Baixes a àrea industrial avançada

Al setembre hi haurà una assemblea en la qual tiraran avant diversos tràmits previs

Nou pas cap a la conversió de Cotes Baixes a àrea industrial avançada
Recentment s’ha signat la convocatòria d’una assemblea per a realitzar diversos tràmits.

El procés de declaració del polígon Cotes Baixes com a àrea industrial avançada continua en marxa i després de l’estiu hi haurà una assemblea en la qual es gestionaran i tiraran avant diversos tràmits previs, i necessaris, perquè la citada declaració siga una realitat.

L’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Polígon Cotes Baixes han signat la convocatòria de l’Assemblea de Ratificació de la Constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, la qual tindrà lloc el 20 de setembre, a les 17 hores, en l’Àgora.

En l’esmentada assemblea s’adequarà l’Associació Cotes Baixes a la llei vigent quant a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

A més s’aprovarà el projecte de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d’actuació d’aquesta EGM, pas necessari de cara a l’autorització posterior de la constitució del ple de la corporació.

L’acord de col·laboració amb l’Ajuntament suposa 15.000 euros per a diferents millores en el polígon Cotes Baixes.

Després de la ratificació en l’Assemblea es procedirà a portar aquest assumpte a ple, per la qual cosa s’espera que el mes de novembre estiga aprovat.

El regidor d’Indústria, Jordi Segura destaca “el treball que estan realitzant els empresaris amb l’objectiu d’aconseguir ser una àrea industrial avançada, l’aprovació del conveni pel ple municipal i l’EGM Cotes Baixes, són requisits previs i indispensables a la sol·licitud a la Generalitat de la declaració d’àrea industrial avançada, la qual cosa suposarà que el polígon alcoià siga una de les primeres àrees d’aquest tipus en la Comunitat Valenciana”.

Recordar que ser àrea industrial avançada suposa optar a ajudes públiques i bonificacions fiscals, així com a millores en les infraestructures.

Send this to a friend