Nova baixada de la incidència de Covid-19 en el departament de Salut

A diferència de les últimes actualitzacions, no s'ha notificat cap defunció més

Nova baixada de la incidència de Covid-19 en el departament de Salut
A Alcoi hi ha 34 casos actius i una incidència de 57.

En l’actualització realitzada hui des de Sanitat, s’ha notificat una nova baixada de la incidència de Covid-19 en el departament de Salut d’Alcoi, amb 22 actius menys, i un total de 89. Així, la incidència acumulada se situa en 65,10, per la qual cosa la zona segueix en risc mitjà. Així mateix, a penes s’han detectat nous positius, 13 més, enfront dels 27 de l’anterior actualització.

D’altra banda, i a diferència de les últimes setmanes, no s’ha notificat cap defunció més en l’àrea de Salut per aquesta causa, de manera que la xifra es manté en 422 morts des que va començar la pandèmia.

XIFRES PER LOCALITATS
Del total de 32 municipis del departament, en 8 d’ells hi ha presència de Covid: un està en risc extrem –Gaianes–; Muro està en risc alt; tres al mig –Alcoi, Cocentaina i Ibi–; Castalla està en risc baix; mentre que Banyeres i Onil es troben en la nova normalitat, amb una incidència menor a 25 casos per cada 100.000 habitants i tan sols un cas actiu en cadascuna de les poblacions. Indicar que a Onil ja no hi havia casos, i en l’actualització de hui s’ha notificat un positiu.

A Alcoi, hi ha 28 casos actius menys que en la passada actualització, amb un total de 34 i una incidència de 57,28. En la nostra localitat s’han detectat 6 nous positius, per la qual cosa des que va començar l’actual crisi sanitària, hi ha hagut 6.958 casos.

Tant a Ibi com a Cocentaina hi ha 15 actius, és a dir, 3 menys que en l’anterior actualització en tots dos casos i en les dues poblacions també s’han detectat 3 positius més respectivament.

A Muro hi ha 14 actius, la qual cosa suposa una baixada de 4 casos, i no s’han comptabilitzat més casos en els últims dies.

En el cas de Gaianes, malgrat que està en risc extrem, tan sols hi ha 5 casos actius, la qual cosa es tradueix en una incidència de 1.043,84 casos per cada 100.000 habitants.

Send this to a friend